Vad är processerna för åtkomstkontrollkort

- Oct 18, 2018-

Gemenskapens åtkomstkort kan också sägas vara ett access kort. Det är ett vanligt smartkort som också är nära relaterat till vårt liv. Så vilka är de specifika processerna för att skapa ett community access-kort?

access smart card.jpg

Det finns flera processer för att skapa ett community-accesskort:

Först bestämmer först chiptypen för celltillgångskortet, såsom ID-chip, IC-chip, M1-kort eller cpu-chipkort.

För det andra måste du bestämma layouten för cellåtkomstkortet, det vill säga om du behöver en standardstorlek eller annan storlek. bestämma också vilket mönster som ska skrivas ut på kortets yta, vilken text på kortet etc Om kunden kan tillhandahålla direkt bilder, kan vi göra enligt kundens förfrågan. Om kunden inte har bilder, så kommer vi att utforma flera layouter av kunder att välja.

För det tredje, för att bestämma vilka processer som ska skrivas ut, är de aktuella processtyperna: matt, matt, UV-kort, hettstämpling, hett silver, film, färgutskrift, ytglans, laserkod, bläckstråle, UV-kod etc.

Ovanstående är processen som måste förberedas i det tidiga skedet av att göra åtkomstkontrollkortet i samhället. Den specifika produktionen av åtkomstkontrollkortet, detta måste överlämnas till vår fabrikkens tekniska personal, och efter det att den färdiga produkten är klar kommer den att provas, packas och skickas! Du kan vara säker på att du kan skriva den. Om det finns några kvalitets- och tekniska problem kan du ge feedback till företaget, vi tar hand om dig i tid.

Ett par:Fördelar med dubbelfrekvensteknologi Nästa:2018 Happy Mid-Autumn Festival-Card Cube