Fattigdomsminskning av Ningxia och introduktion av Ningxia-fabriken

- Oct 16, 2019-

Ningxia var länge ett officiellt utsett armodsområde och är fortfarande beläget på de nedre delarna av utvecklingsstegen, vilket är oattraktivt som tillverkningscenter. Dessutom har Ningxia ännu inte blivit ett nav för konsumtion på grund av dess låga befolkning.

Ningxia är en relativt torr, ökenliknande region och har en mångfaldig geografi av skogsklädda berg och kullar, bordsland, öknar, översvämningslätter och bassänger som skärs genom Gula floden. Ningxia-ekosystemet är ett av de minst studerade regionerna i världen. Betydande bevattning stödjer odlingen av vargbär, en vanligt konsumerad frukt i hela regionen, vilket gör Ningxia till den viktigaste regionen i Kina där vargbär odlas.

Den etniska sammansättningen av Ningxia inkluderar Han (kinesen), som är majoriteten av befolkningen; Hui (kinesiska muslimer), på mer än en tredjedel av befolkningen, den största minoritetsgruppen; och Manchu och litet antal tibetaner och mongoler. Nästan alla människor pratar mandarin-kinesiska, med några som talar tibetanska och mongoliska. De dominerande religionerna är islam och buddhism; Islam har de flesta troende, främst bland Hui.

Med tanke på omständigheterna i Ningxia inrättade Card Cube Group en filialfabrik där, som totalt täcker ett område på 13 000 kvadratmeter. Därför finns ett stort antal jobb tillgängliga. Vi strävar efter att erbjuda 1000 jobb för lokalbefolkningen och nu har vi nästan 300 anställda över Ningxia. Och våra produkter som keyfobs, clamshell-kort, PPS tvättmynt och andra anpassade produkter är alla handgjorda i Ningxia.

Som nämnts ovan är Ningxia den viktigaste regionen i Kina där vargbär växer, vilket är en av inkomstkällorna för lokalbefolkningen. För att öka lokalbefolkningens inkomster och förbättra invånarnas konsumtionskapacitet köper Card Cube Group köp av vargbär från dem. Samtidigt, för att ge tillbaka till våra värdefulla kunder under lång tid av stöd och förtroende, ger vi dem Ningxia vargbär som en gåva av tack.

Så varför gör vi det här?

I själva verket har Kina för det första genomfört en politik för fattigdomsbekämpning under lång tid. Strukturella skattesänkningar har gjorts och avgifterna har sänkts över hela linjen.

För det andra, genom att följa Deng Xiao-ping-teorin och svara på det välmående samhällets uppmaning, inser vi att fattigdom inte är socialism, och att vara rik är härlig. Utveckling är den absoluta principen. När vissa människor och vissa regioner först blir rika kommer andra att tas med och genom denna process kommer gemensamt välstånd för hela befolkningen gradvis att uppnås.

Sist men inte minst har Fujian-provinsen etablerat en nära relation med Ningxia under lång tid och även om Card Cube Group är beläget i Shenzhen, eftersom Fujianese, har vår VD Leo Liu alltid ägnat sig åt att minska fattigdomen hos lokala Ningxia-människor. I ledning av vår chef är Card Cube Group entusiastisk över de offentliga välfärdsanläggningarna och fattigdomsminskning är en av dem. Som ett företag som har utvecklats i nästan tio år är vi väl medvetna om vikten av att minska fattigdomen och det är vårt ansvar att göra fler människor ur fattigdom.

Gå med oss nu för att minska fattigdomen! Inte bara kommer du att få den professionella servicen vi tillhandahåller, omfattande erfarenhet av oss och överlägsen kvalitet på våra produkter, utan bara du kommer att hjälpa Ningxia invånare ur fattigdom.

Vi kan göra bättre!

Ett par:Nej Nästa:125 kHz Em4100 Tk4100 Plast ABS RFID-knapp